BELCHIM - NEWS CENTER

kedd, március 19, 2019

Teson felhasználása dióban és mogyoróban

  • Találatok: 1155

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), mint élelmiszerlánc-felügyeleti szerv a Belchim Crop Protection Hungary Kft. kérelmére indult hatósági eljárásban engedélyezi a TESON (250 g/l tebukonazol hatóanyagtartalmú) gombaölő készítmény használatát dió és mogyoró ültetvényekben.

 

A készítményt 2018. április 1.-től - 2018. július 29. közötti időszakban lehet felhasználni.

 

A Teson gombaölő permetezőszer dióban fómás és alternáriás gombabetegségek ellen, mogyoróban moníliás termésrothadás ellen megelőző módon 1,0 l/ha dózisban 600-1200 l/ha víz felhasználásával maximum 2 alkalommal használható.

Dióban légi kijuttatás esetén a víz mennyisége 60-80 l/ha. 

Teppeki

  • Találatok: 1818

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), mint élelmiszerlánc-felügyeleti szerv a Belchim Crop Protection Hungary Kft. kérelmére indult hatósági eljárásban engedélyezi a Teppeki 50 WG rovarölő készítmény használatát zöldborsó, vetőmagborsó, görögdinnye, sárgadinnye és konzervuborka kultúrában

 

A készítményeket 2017. április 15-től - 2017. június 15. közötti időszakban lehet felhasználni.

Teppeki

  • Találatok: 1904

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), mint élelmiszerlánc-felügyeleti szerv a Belchim Crop Protection Hungary Kft. kérelmére indult hatósági eljárásban engedélyezi a Teppeki 50 WG rovarölő készítmény használatát borsó, zöldborsó, vezőmagborsó, görögdinnye és sárgadinnye kultúrákban.

 

A készítményeket 2016. április 15-től - 2016. június 15. közötti időszakban lehet felhasználni.

Nuflon és Lingo eseti engedélye mézontó fűben valamint olajtökben.

  • Találatok: 1879

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), mint élelmiszerlánc-felügyeleti szerv a Belchim Crop Protection Hungary Kft. kérelmére indult hatósági eljárásban engedélyezi a Nuflon gyomirtó készítmény használatát vetőmag előállítására termelt mézontófűben, és gyökérzöldségekben

(sárgarépa, petrezselyem, zeller, pasztinákban) valamint a Lingo gyomirtó készítmény olajtökben történő használatát.

A készítményeket 2016. március 1-től - 2016. június 30. közötti időszakban lehet felhasználni.

Nuflon gyomirtó készítmény szükséghelyzeti engedélye mézontó fűben, sárgarépában, petrezselyemben, pasztinákban valamint zellerben.

  • Találatok: 1644

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), mint élelmiszerlánc-felügyeleti szerv a Belchim Crop Protection Hungary Kft. kérelmére indult hatósági eljárásban engedélyezi a Nuflon gyomirtó készítmény használatát vetőmag előállítására termelt mézontófűben, sárgarépában, petrezselyemben, pasztinákban valamint zellerben.

A készítményt 2015.március 1.- 2014. június 30. közötti időszakban lehet felhasználni az engedélyben szereplő kultúrákban.

Lingo gyomirtó készítmény szükséghelyzeti engedélye olajtökben.

  • Találatok: 1970

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), mint élelmiszerlánc-felügyeleti szerv a Belchim Crop Protection Hungary Kft. kérelmére indult hatósági eljárásban engedélyezi a Lingo gyomirtó készítmény használatát olajtökben.

A készítményt 2015.március 1.- 2014. június 30. közötti időszakban lehet felhasználni.

Tovább bővült a termékkínálatunk őszi káposztarepcében.

  • Találatok: 1478

Egy gyomirtó készítménnyel, valamint egy regulátorral bővült termékkínálatunk őszi káposztarepcében. Az metazaklór hatóanyag tartalmú Rapsan 400 SC számos a repcében gondot okozó gyomnövény ellen használható.  

Valamint télállóság javításában és az ősz folyamán fellépő betegségek ellen segíthet a Teson termékünkben található tebukonazol hatóanyag.

További információ a mellékelt file-ban található.

Nuflon és Lingo eseti engedélye mézontó fűben valamint olajtökben

  • Találatok: 2103

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), mint élelmiszerlánc-felügyeleti szerv a Belchim Crop Protection Hungary Kft. kérelmére indult hatósági eljárásban engedélyezi a Nuflon gyomirtó készítmény használatát vetőmag előállítására termelt mézontófűben, valamint a Lingo gyomirtó készítmény olajtökben történő használatát.

A készítményeket 2014.március 1.- 2014. június 30. közötti időszakban lehet felhasználni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

(view all)
Teson felhasználása dióban és mogyoróban
Posted on March 21, 2018
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), mint élelmiszerlánc-felügyeleti szerv a Belchim Crop Protection Hungary Kft. kérelmére indult hatósági eljárásban engedélyezi a TESON ..
Teppeki
Posted on May 29, 2017
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH), mint élelmiszerlánc-felügyeleti szerv a Belchim Crop Protection Hungary Kft. kérelmére indult hatósági eljárásban engedélyezi a Teppe ..
Designed by Pedro
Scroll to Top