péntek, január 24, 2020

Kísérleti Telep

Történet

Nem kellet sokat várni a cég megalapítása után, hogy felismerjük a szükségességét egy kíséreti telep megvalósításának. Ahogy a vállalat nőtt, úgy egy állandó kísérleti állomás fontossága is növekedett. A Kísérleti Telepünk 2006-ban lett kialakítva, mely szintén Londerzeelben található, nagyon közel a cégünk központi irodájához.

 

Tevékenységek

Szántóföldi kísérletek

Termékeink hatékonyságának és szelektivitásának részletes ismerete mellett a molekula más egyedi tulajdonságainak ismerete is –keverhetőség, viselkedés a növényben, mely kultúrákban használható- szükséges egy sikeres növényvédő szer fejlesztése során. A Belchim 10 hektáros kísérleti telepén számos kultúrában történik termékeink fejlesztése, tesztelése, összehasonlítása. Integrált programokban vizsgáljuk meg a lehetséges megoldásokat kártevők, gyomnövények és betegségek elleni problémákra.    

Számos vizsgálatot folytatunk, hogy gyarapítsuk tudásunkat, valamint hogy ügyfeleinek bemutatassuk, és megvitassuk a jelenlegi és jövőbeni lehetséges megoldásokat. Az így megszerzett ismeretünket a termelőknek továbbadva profitálhatnak a közös tudásunkból és szakértelmünkből.


Laboratóriumi és a kis parcellás kísérletek

Laboratóriumi vizsgálatokkal elemezzük az egyes hatóanyagok hatásmechanizmusát, valamint kisparcellás kísérletekben tanulmányozzuk a termékeink tulajdonságait, jellemzőit.

 

Küldetésünk

Kísérleti telepünkön egy európai tudásalapú központot építünk, melynek célja az ügyfeleink, tanácsadóink és a munkatársaink folyamatos segítése és oktatása.

 

SZERKATALÓGUS

 

A Belchim Crop Protection Kft. munkatársat keres az alábbi pozicíóba

Designed by Pedro
Scroll to Top