Belchim Crop Protection

Belchim Crop Protection

Hozzáadott érték a növényvédelemben

Reakcióképesség

Reakcióképesség

A piac igényeire szabott megoldások fejlesztése

Innováció

Innováció

Folyamatosan bővülő termék portfolió a fenntartható mezőgazdaságért

Közelség

Közelség

Magas szintű szakmai tanácsadás

péntek, január 24, 2020

Vállalat

A Belchim-t 1987-ben alapította Dirk Putteman, a jelenlegi igazgató, sikeres hollandiai terjeszkedése után, mint Belchim Benelux vált ismertté. Jelenleg Belchim Crop Protection (BCP) néven van jelen az európai növényvédő szer piacon évről évre több országban, de nem csak a növekedésre fókuszál, folyamatosan bővíti új, specifikus ható anyagok felhasználásával a korszerű, környezetkímélő növényvédő szerek választékát Francia országban, Hollandiában, Német országban, Angliában, Spanyol országban, Portugáliában, Olasz országban, valamint Európa északi és balti régióiban.

Fenntartható

Egy teremék hatékonysága mellett, annak toxikológiai és öko-toxikológiai profilja is rendkívül fontos. A megfelelő termékek választása, azt jelenti, hogy a biztonságos termékek tulajdonsága megfelel nemcsak a jelenlegi, de még a jövő követelményeinek is. A Belchim Crop Protection valódi megoldást kínál a fenntartható növénytermesztés számára. Belchim, valamint a törekvése megmutatta, hogy egy megbízható és hozzáértő partner, aki mindig reálisan látja a valóságot.

Kreatív

Emberek, megoldások, lehetőségek, gondolatok a dobozból, ... A magas szintű technikai támogatásával a Belchim Crop Protection más, tudjuk, hogy hogyan adjunk át egy üzenetet. A mélyreható piaci ismeretek tükrében érzékeljük a valós igényeket. A Belchim Crop Protection fog megoldást adni.

Innovatív

Az innováció, ez a Belchim Crop Protection mozgatórugója, de a megoldásaink sikere több tényezőből ered: fejlesztés, meghallgatás és együttműködés, valamint stratégiai döntésein összhangban legyenek a piaci igényekkel.

A mi fejlesztésünk. Az Ön növekedése.
Belchim Crop Protection

 

SZERKATALÓGUS

 

A Belchim Crop Protection Kft. munkatársat keres az alábbi pozicíóba

Designed by Pedro
Scroll to Top