Samson Neo 6 OD

Gyomirtó permetezőszer csomag, kukorica magról kelő egy és kétszikű, valamint évelő egy és kétszikű gyomnövényei ellen

A Samson NEO 6 OD csomag két hatóanyagot (nikoszulfuron, dikamba) tartalmaz. E két hatóanyagnak köszönhetően a kukoricában problémát okozó gyomnövények széles spektruma ellen hatékony. A nikoszulfuron hatásspektruma kiterjed magról kelő egyszikűek – kakaslábfű, köles, perje és muhar fajok – és évelő egyszikűek – tarackbúza, fenyércirok ellen. Az egyszikű gyomnövények mellett számos magról kelő kétszikű gyomnövény – szőrős disznóparéj, vadrepce, tyúkhúr, pásztortáska, napraforgó árvakelés, kövér porcsin - ellen is hatékony. A dikamba pedig a magról kelő és évelő kétszikűek elleni hatásának köszönhetően teljessé teszi a kukoricában gondot okozó gyomnövények elleni spektrumot.
A Samson NEO 6 OD-t a kukorica 6 leveles állapotáig javasoljuk használni. Egyszeri kezelést a kukorica és a gyomnövények egyenletes kelése esetén javasolunk. A kezelést a gyomok fejlettségéhez kell igazítani. A kétszikű gyomnövények 2-4 leveles az egyszikűek 1-3 leveles – gyökérváltás előtti – állapotban legyenek. Az évelő egyszikűek átlagos magassága 10-20 cm legyen a kezelés idején.
Száraz időjárás esetén a gyomirtó hatás 3-4 kg/ha nitrogén tartalmú műtrágyával fokozható.

Csomag tartalma:
Samson Extra 6 OD 5 liter
Banvel 480 S 5 liter

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a a termék címkéjén található használati utasítást!

 

Samson Extra 6 OD Az Ishihara Sangio Kaisha Ltd., Japán védjegyzett márkaneve
A növényvédő szer gyártója és engedély tuladonosa:ISK Biosciences Europe N.V
Banvel 480 Sa Syngenta Crop Protection AG védjegyzett márkaneve

Designed by Pedro
Scroll to Top