Samson Ultra 6 OD

Gyomirtó permetezőszer csomag, kukorica magról kelő egy és kétszikű, valamint évelő egy és kétszikű gyomnövényei ellen

A Samson Ultra-ban a Samson Extra 6 OD mellett 2,4 D etil-heptil hatóanyagú terméket tartalmaz észteresített formában. Ennek köszönhetően a kukoricában problémát okozó magról illetve évelő egy és kétszikűek ellen tudunk hatékonyan védekezni.
A Samson Ultra kijuttatását a kukorica 10-20 cm-es magasságáig javasoljuk, mivel a csomag hormontartalmú készítményt tartalmaz, ami 20 cm-nél magasabb kukoricát károsíthatja.
Egyszeri kezelést a kukorica és a gyomnövények egyenletes kelése esetén javasolunk. A kezelést a gyomok fejlettségéhez kell igazítani. A kétszikű gyomnövények 2-4 leveles, mezei acat tőlevélrózsás állapotban legyen a kijuttatáskor. Az egyszikűek 1-3 leveles – gyökérváltás előtti – állapotban legyenek. Az évelő egyszikűek átlagos magassága 10-20 cm legyen a kezelés idején.
Évelő egyszikűekkel (rizómás fenyércirok, tarackbúza) fertőzött területeken osztott kezelést célszerű alkalmazni. A két kezelés között minimum 8 napos eltérés kell legyen.

Csomag tartalma:
Samson Extra 6 OD 5 liter
Esteron 5 liter

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a a termék címkéjén található használati utasítást!

Samson Extra 6 OD Az Ishihara Sangio Kaisha Ltd., Japán védjegyzett márkaneve
A növényvédő szer gyártója és engedély tuladonosa:ISK Biosciences Europe N.V
Esteron aDowAgrosciences védjegyzett márkaneve

Designed by Pedro
Scroll to Top