Property Max

Gombaölő peremetező szer csomag kalászosok védelmére

A Property Max csomag két hatóanyagot (pyriofenon és tebukonazol) tartalmaz. A két hatóanyag együtt történő használatának köszönhetően hatékonyan tudunk védekezni a legfontosabb gombabetegségek (rozsda-félék, helmintospóriumos és szeptóriás betegségek, lisztharmat) ellen. Fontos, hogy a csomagot a betegségek megjelenése előtt, preventíven juttassuk ki, így biztosítva a hosszú tartamhatást. A két hatóanyag kuratív hatással is rendelkezik, azonban ilyenkor a tartamhatás is csökkeni fog. 

Csomag tartalma:
Propery 180 SC    5 liter
Teson                 10 liter

A Property Max ideális megoldás a korai védekezésekben. A kezeléseket a bokrosodás vége egy-két szárcsomós állapotához (BBCH 29-32) igazítsuk a fertőzési nyomás függvényében. A kombináció alkalmas akár a zászlós levelek védelmére is, ha korábban nem szükséges védekezni a betegségek ellen. A csomag jól keverhető gyomirtó szerekkel, rovarölő szerekkel, levéltrágyákkal. Ha több terméket is ki szeretne juttatni, akkor egy keverési próba elvégzése javasolt a kezelések előtt!

 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a a termék címkéjén található használati utasítást!

Property 180 SC az Ishihara Sangio Kaisha Ltd., Japán védjegyzett márkaneve A Teson azonos a Tebucor 04.2/2395-1/2012 NÉBIH számon engedélyezett gombaölő permetezőszerrel.

Designed by Pedro
Scroll to Top