Property Max

Gombaölő peremetező szer csomag kalászosok védelmére

A Property Max csomag két hatóanyagot (pyriofenon és tebukonazol) tartalmaz. A két hatóanyag együtt történő használatának köszönhetően hatékonyan tudunk védekezni a legfontosabb gombabetegségek (rozsda-félék, helmintospóriumos és szeptóriás betegségek, lisztharmat) ellen. Fontos, hogy a csomagot a betegségek megjelenése előtt, preventíven juttassuk ki, így biztosítva a hosszú tartamhatást. A két hatóanyag kuratív hatással is rendelkezik, azonban ilyenkor a tartamhatás is csökkeni fog.
A Property Max ideális megoldás a korai védekezésekben. A kezeléseket a bokrosodás vége egy-két szárcsomós állapotához (BBCH 29-32) igazítsuk a fertőzési nyomás függvényében. A kombináció alkalmas akár a zászlós levelek védelmére is, ha korábban nem szükséges védekezni a betegségek ellen. A csomag jól keverhető gyomirtó szerekkel, rovarölő szerekkel, levéltrágyákkal. Ha több terméket is ki szeretne juttatni, akkor egy keverési próba elvégzése javasolt a kezelések előtt!

Property Max felhasználására vonatkozó előírások

Kultúra Károsító Kijuttatáshoz szükséges Kezelések maximális száma
szer (l/ha) víz (l/ha)
mennyisége
kalászosok
(őszi búza, őszi és
tavaszi árpa, zab,
rozs, tritikálé)

gabonalisztharmat,
gabonarozsda,
helmintospóriumos és
szeptóriás
betegségek,
kalászfuzáriózis

Property 180 SC
0,5 l/ha

200-400

bokrosodás
kezdete állapottól
(BBCH 21)
teljes
virágzásig
(BBCH 65)

Teson
1,0 l/ha

250-400

virágzásig

Csomag tartalma:
Propery 180 SC 5 liter
Teson 10 liter

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmények felhasználása előtt olvassa el a termékek címkéjén található használati utasítást!